Geschiedenis

Meijers sinds 1966

Wat ooit begon als een textielzaak is uitgegroeid tot een trendy modespeciaalzaak voor man en vrouw. Door de jaren heen is Meijers zich meer in mode gaan specialiseren en een jonger publiek gaan bedienen.

In 1966 opende de familie Meijers een textielwinkel aan de Dorpsstraat 3a. Het assortiment varieerde van babykleding tot breiartikelen. Van een sportafdeling was toen nog geen sprake.

In 1976 is het huidige pand geopend, te zien op de tekening. Het voormalige pand van Meijers werd gesloopt. Op de foto’s zie je links de fotozaak van Peperkamp en rechts de eerste babyzaak van de familie Meijers.

Vandaag de dag mag Meijers zich terecht een specialist noemen op het gebied van mode en sport. Daarnaast is Meijers niet alleen specialist, maar ook pionier in het aanbieden van sportartikelen. “We waren begin jaren tachtig één van de eerste Intersportwinkels in Nederland”, aldus mede-eigenaar Arnold den Dikken. Inmiddels het nieuwste concept van Intersport en een van de toonzettende winkels in de omgeving.