De mensen achter Meijers

Arnold & Carla

Van jongs af aan had ze maar één doel voor ogen: de winkel overnemen van haar vader. Carla den Dikken-Meijers stond na de havo te popelen om haar ondernemersdiploma te halen. “Ik heb mijn hele leven niet anders gewild.” Sinds 1 januari 2005 is ze samen met haar man Arnold de trotse eigenaar van Meijers & Intersport in Nunspeet.

In de winkel is Carla verantwoordelijk voor de modeafdeling op de begane grond. Arnold houdt zich bezig met de sportafdeling op de eerste etage. Zijn achtergrond als grafisch vormgever komt goed van pas als er een advertentie of mailing de deur uit moet. Daarnaast regelt Carla de personeelszaken en Arnold alle boekhouding en administratie. “Wat ik het leukste vind aan het vak is mensen tevreden de winkel uit laten gaan”, zegt Carla.

Goede service heeft voor Arnold en Carla topprioriteit. “Wij vinden het belangrijk om eerlijk zaken te doen. Als een klant niet tevreden is, doen we er alles aan om hiervoor een oplossing te vinden. We bieden mensen waar voor hun geld, een prijs- en kwaliteitverhouding die klopt”, voegt Arnold toe.

De eigenaren doen hun uiterste best om continu nieuwe verfrissende outfits en accessoires in de winkel te hebben. “Wij willen een winkel waarin iedereen zich thuis voelt zowel klant als personeel.”